Ana Sayfa / Manşet / SEÇER“ARTIK  BU YÖNETİM ANLAYIŞINDAN KURTULACAĞIZ

SEÇER“ARTIK  BU YÖNETİM ANLAYIŞINDAN KURTULACAĞIZ

SEÇER VE ÖZYİĞİT ARTIK  BU YÖNETİM ANLAYIŞINDAN KURTULACAĞIZ DEDİLER SEÇER TARSUS VE MEZİTLİ ADAYLARI İÇİN ÇAĞRI’BULUNDU

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Kahramanmaraşlılar Derneğinin düzenlediği kahvaltı etkinliğinde Mersin Büyükşehir Belediye başkanı  ile Yenişehir Belediye Başkanı birbirlerine sımsıkı sarıldılar. Her iki Başkanın birbirine samimiyetle el tutuşları, parti tabanında doping etkisi  yarattı.

Seçer ve Özyiğit, kahvaltıda aynı masayı paylaşarak, sıcak sohbetleri dikkat çekti. Birbirlerine kırgınlıklarının üzerine çizgi çektikleri anlaşılan her iki Başkan’ın birlikte seçimlere çok sıkı asılacaklarının işareti verildi.

BAŞKAN SEÇER’DEN TARSUS VE MEZİTLİ ADAYLARI İÇİN ÇAĞRI KUCAKLAŞMA ZAMANI

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin yeni dönemde başkan adayını değiştirdiği Tarsus ve Mezitli ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Seçer şunları söyledi:
“2019 yılında CHP’de hangi yöntemle belediye başkan adayı belirlendiyse 2024 seçimleri için de aynı yöntemle adaylar belirlendi. O zaman da CHP Genel Merkezi bu arkadaşlarımızı uygun gördü. Hepimiz bu arkadaşları destekledik ve kazandılar.

Şimdi de Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer yol arkadaşımıza, Tarsus’ta Ali Boltaç yol arkadaşımıza destek vereceğiz ve oraları yine CHP’ye kazandıracağız. Tarsus’ta şimdilerde rakipler avuçlarını ovuşturup bekliyorlar. Hiç beklemesindeler. Avuçlarını yalarlar. Gideceğiz gece gündüz Tarsus’ta yatacağız, Tarsus’u kazanacağız. Silifke’yi, Anamur’u kazanacağız. Gülnar’ı, Mut’u hiç beklemiyorlar, kazacağız.”

“ARTIK  BU YÖNETİM ANLAYIŞINDAN KURTULACAĞIZ”

Kahramanmaraşlıların kahvaltısında yaptığı konuşma ile Parti tabanınada seslenen Vahap Seçer, “Sizlerden güç alıyoruz. Bizim sesimizin yüksek çıkmasının nedeni Mersin’de partimizin sizin sayenizde güçlü olmasıdır. Sadece bizim icraatımız değil, sizlerden aldığımız güçle bunları yapıyoruz. Seçimlere 2 ay kala sokakta, kahvehanede, aile toplantılarında yaptıklarımızı konuşun. Kongreler, delege seçimleri, genel başkanlık seçimleri geride kaldı. 31 Mart gecesi mutlu olmamız için, umutlarımızın devamı içini geleceğe dair güzel şeyler düşünebilmemiz için, başkanınız olarak, seçimlerde CHP’nin Büyükşehir adayı olarak sizlerden, Atatürkçülerden, devrimcilerden, solculardan bunu bekliyorum. İstanbul’u, Ankara’yı, Adana’yı, Hatay’ı, Mersin’i 11 Büyükşehir’i kazanacağız. Üzerine Balıkesir’i, Denizli’yi, Manisa’yı da kazanacağız. Amacımız kazanmak. Sadece CHP’li belediye başkanları değil, aynı dünya görüşüne bir başka açıdan bakan diğer partilerin belediye başkanları da tarih yazacaklar. Artık Türkiye’yi bu baskıcı, hukuk tanımaz, antidemokratik yöntemleri sanki doğal bir karar gibi veren bu yönetim anlayışından kurtulacağız” dedi.

“MECLİSTE DİMDİK AYAKTA DURDUK”

Yeni dönemde Büyükşehir Belediye Meclisinde çoğunluğu yakalamaları gerektiğine de işaret eden Vahap Seçer, “5 yılda mecliste yaşamadığımız hiçbir olay kalmadı. Pandemiden depreme ekonomik krize siyasi baskılara, her şeyden kötüsü haksız, hukuksuz siyasi operasyonlara karşı o mecliste dimdik ayakta durduk, belediyeyi de dimdik yönettik. Sizlerin onuruyla, şerefiyle, sizin gücünüzü arkamıza alarak bugünlere geldik. Yine sizin desteğinizle de bundan sonra da yürüyeceğiz. Hiçbir faşizan anlayış bizi yıldıramaz.  Biz demokrat insanlarız, devrimci insanlarız. Bunu da 5 yıldır sözde değil icraatla gösterdik. Gelecek günler bundan çok daha güzel olacak. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

TOROSLARIN KARTALI BAŞKAN YILDIZ  TAŞ OCAĞI EYLEMİNE KATILDI.

 TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIZ, İLÇEYE BAĞLI HAMZABEYLİ MAHALLESİ’NDE ÖZEL BİR ŞİRKET TARAFINDAN YAPILMASI PLANLANAN ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir