Ana Sayfa / EKONOMİ / MESKİ, TÜRKİYE’DE BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

MESKİ, TÜRKİYE’DE BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MERSİN SU VE KANALİZASYON İDARESİ (MESKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ KAPSAMINDA TÜRKİYE’DE BİR İLKE DAHA İMZA ATARAK, SU VE KANALİZASYON İDARELERİ ARASINDAKİ EN KAPSAMLI ONLİNE HİZMETLER UYGULAMASINI HAYATA GEÇİRDİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COLKUNFIRAT

MESKİ web sitesinde bulunan online işlemler menüsü üzerinden, vatandaşlar artık tüm işlemlerini şubelere gelmeden dijital ortamda konforlu bir şekilde gerçekleştirmeye başladı.

MESKİ’nin teknolojik yatırımları sayesinde ‘online.meski.gov.tr’ adresini kullanarak sisteme giriş yapan vatandaşlar; ilk abonelik, abonelik devir, abonelik fesih, bilgi güncelleme, borç sorgulama ve ödeme, oku & öde, faturalar ve dekont görüntüleme, fatura itirazı, aboneliğe ait su arıza bildirimi, kaçak su ihbarı, yapılandırma başvurusu, otomatik ödeme talimat sorgulama, randevu işlemleri, geçici kapama, tadilat başvurusu, su kesintileri ile ilgili bilgilendirme işlemlerini yapabilir. Bu sayede, MESKİ aboneleri şubelere gelmeye gerek kalmadan, bulundukları yerden abonelikle ilgili tüm işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabiliyor.

MESKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Saniye Selvi Tezcan, online abonelik işlemleriyle ilgili bilgiler aktararak, şu ifadeleri kullandı: “Kurumumuzca yürütmekte olduğumuz dijital dönüşüm projesi kapsamında su kanalizasyon idareleri arasında en kapsamlı online hizmetler uygulamamızı hayata geçirmiş bulunuyoruz.

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

TOROSLARIN KARTALI BAŞKAN YILDIZ  TAŞ OCAĞI EYLEMİNE KATILDI.

 TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIZ, İLÇEYE BAĞLI HAMZABEYLİ MAHALLESİ’NDE ÖZEL BİR ŞİRKET TARAFINDAN YAPILMASI PLANLANAN ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir