Ana Sayfa / Manşet / AHMET SERKAN TUNCER MAZBATASINI ALDI’’ MEZİTLİ TARİHİNDE ALINMIŞ EN YÜKSEK OYU ALDIK’’

AHMET SERKAN TUNCER MAZBATASINI ALDI’’ MEZİTLİ TARİHİNDE ALINMIŞ EN YÜKSEK OYU ALDIK’’

 CUMHURİYET HALK PARTİSİ MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER, SEÇİMLERİN ARDINDAN MAZBATASINI ALARAK RESMİ OLARAK GÖREVE BAŞLADI. TUNCER MEZİTLİ TARİHİNDE ALINMIŞ EN YÜKSEK OYU ALDIK.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

ADLİYEDE MAZBATASINI ALAN BAŞKAN TUNCER, HİZMETLERİYLE MEZİTLİ’YE DEĞER KATMAYA HAZIR OLDUĞUNU BELİRTTİ.

Gençliği ve vizyonuyla dikkat çeken Tuncer, Mezitli’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağını belirterek;“Yoğun bir seçim sürecinin ardından heyecanla beklediğimiz gün geldi ve mazbatamızı alarak resmi olarak göreve başladık.

Seçimlerin ardından yapılan sayım sonuçlarıyla ve halkın büyük çoğunluğunun desteğini arkamıza alarak Mezitli tarihinde alınmış en yüksek oyu aldık.

Mezitli’ye olan bağlılığımı ve hizmet aşkımı dile getirmekten hiçbir zaman çekinmedim. Yerel yönetimde; şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirme vizyonumuzla, kentimizin önündeki engelleri aşacağız. Mezitli’nin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak, altyapıyı güçlendirmek, kamusal hizmetleri iyileştirmek ve toplumun her kesimine eşit şekilde hizmet etmek amacıyla devraldığımız önemli bir görevimiz var.

Halkımızın desteğiyle ve birlikte çalışarak, şehrimizi daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tam. Kentimizin daha güzel yarınları için her kesim ile el ele vererek çalışacağımızı belirtmekten mutluluk duyuyorum.

Mezitli’ye hizmet etmiş tüm Belediye Başkanlarına ve desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

YAŞLILIK BELİRTİLERİNİ ÖNCE YÜZÜNÜZDE ARAMAYIN!

GÜZELLİK VE BAKIM RİTÜELLERİMİZDE SIKLIKLA YÜZÜMÜZE ODAKLANIRIZ. ANCAK ÇOĞUNLUKLA BOYUN VE DEKOLTE BÖLGELERİNİ GENÇLİK DOKUNUŞLARINDAN ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir