Ana Sayfa / EĞİTİM / GELECEĞİMİZİN ÇOCUKLARI, CUMHURİYETİMİZİN GÜVENCESİDİR’’

GELECEĞİMİZİN ÇOCUKLARI, CUMHURİYETİMİZİN GÜVENCESİDİR’’

23 NİSAN DEMOKRATİK VE LAİK BİR YÖNETİM BİÇİMDİR’’ GELECEĞİMİZİN OLAN ÇOCUKLAR, CUMHURİYETİMİZİN GÜVENCESİDİR’

GELECEĞİMİZİN OLAN ÇOCUKLAR, CUMHURİYETİMİZİN GÜVENCESİDİR’’AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJINDA YAZIK Kİ, MECLİS’İN YETKİLERİNİN ZAYIFLADIĞI BİR DÖNEMDE KUTLUYORUZ. OŞKUNFIRAT’’ GELECEĞİMİZİN OLAN ÇOCUKLAR, CUMHURİYETİMİZİN GÜVENCESİDİR’’

Bütün dünya bilmelidir ki, Türk milleti, Cumhuriyetimizin laik, demokratik, çağdaş, sosyal bir hukuk devleti niteliğini muhafaza ederek egemenliğini sonsuza dek koruyacaktır.

COŞKUNFIRAT Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Kurtuluş Savaşı sırasında açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet egemenliğinin ve ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama iradesinin sembolüdür.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’inci yıldönümünü ne yazık ki, Meclis’in yetkilerinin kısıtlandığı, gücünün zayıflatıldığı bir dönemde kutluyoruz.

Başkan Coşkunfırat Çocuklarımıza çağdaş medeniyet seviyesinin üstünde bir yaşam sürecek bağımsız, güçlü bir ülke bırakmak hepimizin temel görevidir.

Ne yazık ki çocuklarımızın dörtte biri yoksulluk içerisinde yaşıyor, çalışmak zorunda bırakılan çocuk sayısı giderek artıyor. Okula devam eden kız çocuklarımızın sayısı azalıyor. Yoksul aile çocukları, din ticareti yapan vakıfların yurtlarında tacize maruz bırakılıyor.

Çocuklarımızı korumak, eğitim olanaklarını geliştirmek, daha iyi iş ve yaşam olanakları sunmak, Büyük Atatürk’ün deyimiyle fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek zorundayız.

Coşkunfırat Bu duygu ve düşüncelerle, çocuklarına daha iyi bir Türkiye bırakmak için çalışan, yüreği adaletten, özgürlükten, eşitlikten yana atan herkese sevgilerimi sunuyor;

Meclisimizin açılmasına önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı, şükran ve minnetle anıyorum.

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir