Ana Sayfa / Manşet / CHP, 43 YIL SONRA GELEN MUTLULUK BİNALİ YILDIRIM’IN İLÇESİNDE İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÇIKARTTI

CHP, 43 YIL SONRA GELEN MUTLULUK BİNALİ YILDIRIM’IN İLÇESİNDE İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÇIKARTTI

ERZİNCAN’IN REFAHİYE İLÇESİNDE CHP’NİN İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ İÇİN SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZI SONUCU AK PARTİ 1 MECLİS ÜYESİ KAYBETTİ. CHP, 43 YIL SONRA BİNALİ YILDIRIM’IN İLÇESİNDE İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÇIKARTMIŞ OLDU.

(TERCAN BÖLGE HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP yönetimi Refahiye ilçesindeki sayımlar ile ilgili özellikle İl Genel Meclisi ile ilgili sayımlarda hataların olduğunu gerekçe göstererek oy pusulalarının yeniden sayılmasını İlçe Seçim Kurulundan istedi. YSK’nın itirazı kabul etmesi üzerine Erzincan Adliyesinde oy pusulaları yeniden sayıldı. Yapılan sayım sonucunda 1 oy farkla İl Genel Meclis üyesi AK Parti’den CHP’ye geçti. Hasan Özmen CHP İl Genel Meclis üyesi oldu.

Konuya ilişkin CHP’den yapılan açıklamada, “43 yıl aradan sonra, bu dönem için iddiamız olan Refahiye’mizde İl Genel Meclis Üyesi çıkartabilmek bizler için gurur kaynağı oldu. Seçim sonuçlarına itirazımız üzerine seçim kurulunda yapılan sayım neticesinde adayımız Hasan Özmen seçimi kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” denildi.

 

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

YAŞLILIK BELİRTİLERİNİ ÖNCE YÜZÜNÜZDE ARAMAYIN!

GÜZELLİK VE BAKIM RİTÜELLERİMİZDE SIKLIKLA YÜZÜMÜZE ODAKLANIRIZ. ANCAK ÇOĞUNLUKLA BOYUN VE DEKOLTE BÖLGELERİNİ GENÇLİK DOKUNUŞLARINDAN ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir