Ana Sayfa / Manşet / SARIKAMIŞ HAREKÂTI BİR FEDAKÂRLIK VE KAHRAMANLIK ÖRNEĞİDİR
SONY DSC

SARIKAMIŞ HAREKÂTI BİR FEDAKÂRLIK VE KAHRAMANLIK ÖRNEĞİDİR

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 90 BİN ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU SARIKAMIŞ HAREKATI’NIN 110 YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA ANMA MESAJI YAYINLADI.OŞKUNFIRAT SARIKAMIŞ HAREKÂTI BİR FEDAKÂRLIK VE KAHRAMANLIK ÖRNEĞİDİR

Coşkunfırat Sarıkamış’ın Türk toplumunun her kesimini derinden etkileyen acı bir hatıra olduğunu “Sarıkamış harekâtının 110. Yıl dönümünde, zorlu iklim ve arazi koşullarının düşmandan daha çok kayıp verildiği bu amansız mücadele de; Mehmetçik, hiçbir mazeretin ardına saklanmaksızın, vatanına ve istiklaline kastedenlere karşı çelikten sinesini siper etmişti. Büyük kayıplar verilse de vatan uğruna çıkılan bu yoldan asla geri dönmeyi düşünmemişti.

Allahuekber dağlarında soğukta, zor şartlarda bu vatan için canlarını seve seve feda eden Mehmetçiklerimizin, Sarıkamış harekâtı bir fedakârlık ve kahramanlık örneğidir.

Tarihin en şanlı destanlarından biri olan Sarıkamış’tan aldığımız güçle birlikte, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle cepheden cepheye koşan ve bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun ”dedi.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

TOROSLARIN KARTALI BAŞKAN YILDIZ  TAŞ OCAĞI EYLEMİNE KATILDI.

 TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIZ, İLÇEYE BAĞLI HAMZABEYLİ MAHALLESİ’NDE ÖZEL BİR ŞİRKET TARAFINDAN YAPILMASI PLANLANAN ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir