Ana Sayfa / Manşet / MERSİN’İN AKDENİZ İLÇESİNDE ‘’ SEÇMEN SKANDALI’’

MERSİN’İN AKDENİZ İLÇESİNDE ‘’ SEÇMEN SKANDALI’’

MERSİN’İN AKDENİZ İLÇESİNDE YAPILAN İNCELEMELER SONUCUNDA,  OLMAYAN SEÇMEN TESPİT EDİLDİĞİ VE BU DURUMA İTİRAZLARIN YAPILDIĞI BELİRTİLDİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, ailesi dahil toplam 28 kişiyle birlikte Dikilitaş Mahallesi’ne Mayıs seçimlerinin ardından seçmen kaydını taşıdığı, aynı şekilde Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil’in de ailesi dahil toplam 11 kişiyle Siteler Mahallesi’ne Mayıs seçimlerinin ardından seçmen kaydını taşıdığı belirlendi.

Gültak’ın ve Fil’in, seçmen kayıtlarını taşıma kararının, sadece 1 oy farkla seçimi geçmek için olduğu yorumlarına neden olduğu ifade edildi. Bu durum, Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ın ve ailesinin 1 oy ile seçimi kazanmak adına seçmen kaydını Akdeniz’e taşımasının tartışma yaratmasına sebep oldu.

Bu gelişmelerin ardından, kamuoyunda belediyede olası usulsüzlükler konusunda endişelerin arttığı ve yapılan seçmen kaydı taşımalara ilişkin soru işaretlerinin giderilmesi için daha fazla açıklama yapılmasının beklendiği ifade edildi.

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN’DE “2024 YILI BAŞINDAN BU YANA 8 BİN 242 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLMİŞTİR”

MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN’IN BAŞKANLIĞINDA VİDEO KONFERANS ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir