Ana Sayfa / Manşet / CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ HERKESİN BAŞKANI OLMAYA GELİYORUM

CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ HERKESİN BAŞKANI OLMAYA GELİYORUM

 TOROSLAR’DA YAŞAYANLARA “BELEDİYEYİ HALKIN BELEDİYESİ KILMAYI” VAAT EDEN CUMHURİYET HALK PARTİSİ TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDURRAHMAN YILDIZ, “VİCDANI OLAN, KAMU YARARI GÖZETEN, HESAP VEREBİLEN, ULAŞILABİLİR, ÇEVRECİ VE HERKESİN BAŞKANI OLMAYA GELİYORUM” İFADELERİNİ KULLANDI.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Mersin kamuoyunda çevreye duyarlılığıyla bilinen Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, seçim çalışmalarında da sanayiden tarıma, yaşamın her alanında doğayı korumanın önemine vurgu yapıyor. Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında; Çavuşlu, Toroslar Küçük Sanayi Sitesi ve Osmaniye Koop son durağında esnafla buluştu.  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Yalınayak Pazar yerini ziyaret eden Yıldız, vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Yıldız, günü Adalet Sitesi ve Bizimevler Sitesinde gerçekleşen halk toplantıları ile tamamladı.

HESAP VEREBİLEN BAŞKAN…

Toroslar’ın 30 yıldır yönetilemediğine işaret eden Yıldız, Toroslar’da yaşayanlara “belediyeyi halkın belediyesi kılmayı” vaat ediyor. 5 yıllık belediye meclis üyeliği döneminde Toroslar Belediyesi’nin bütçeyi nasıl kullanıldığını yakından gözlemleyen Abdurrahman Yıldız, ilçenin en büyük probleminin vizyonsuz yöneticiler olduğunu belirterek, “Vicdanı olan, kamu yararı gözeten, hesap verebilen, ulaşılabilir, çevreci ve herkesin başkanı olmaya geliyorum” dedi.

NEFES ALAN, YÜZÜ GÜLEN BİR TOROSLAR İÇİN

Tüm çalışmaları doğayı koruma bilinci ile hayata geçireceklerini ifade eden CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, şöyle devam etti: “Sanayiden tarıma, çalışma ortamlarından günlük hayatımıza kadar her alanda doğayı koruma anlayışına sahip olmak gerekiyor. Belediyenin tüm çalışmalarını, yolları, imar planlarını, sanayi tesislerini bu bilinçle yapacağız. Nefes alan, yüzü gülen bir Toroslar için çalışacağız.”

 

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

TOROSLAR BELEDİYESİ BOCCE TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

 TOROSLAR BELEDİYESİ BOCCE TAKIMI, BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR. BOCCE TAKIMI, ANTALYA’NIN KEMER İLÇESİNDE YAPILAN BÜYÜK ERKEKLER ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir