Ana Sayfa / Manşet / BAŞKAN SEÇER VE CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ TOROSLAR HALKIYLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN SEÇER VE CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ TOROSLAR HALKIYLA İFTAR YAPTI

. YENİ DÖNEMDE ABDURRAHMAN YILDIZ KARDEŞİMİZLE BERABER SİZLERE, ÇOCUKLARIMIZA VE MERSİN’İN GELECEĞİNE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

????????????????????????????????????????????????????????????

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer  ve CHP Toroslar belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız , Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yalınayak Kapalı Pazar Yeri’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Toroslar’da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Seçer, “Çocuklarımızla ve ailemizle beraber Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.

Çocuklarımız pırıl pırıl. Geldiğim andan itibaren etrafımda pervane gibi dolaşıyorlar. Onlar da biliyor ki Vahap amcaları bu çocukları çok seviyor, üzerlerine titriyor, gecesini gündüzüne katıyor. Yeni dönemde Abdurrahman Yıldız kardeşimizle beraber sizlere, çocuklarımıza ve Mersin’in geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun” dedi.

 

 

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

TOROSLARIN KARTALI BAŞKAN YILDIZ  TAŞ OCAĞI EYLEMİNE KATILDI.

 TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIZ, İLÇEYE BAĞLI HAMZABEYLİ MAHALLESİ’NDE ÖZEL BİR ŞİRKET TARAFINDAN YAPILMASI PLANLANAN ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir