Ana Sayfa / Manşet / BAŞKAN SARI’DAN TİCARET İL MÜDÜRÜ SÜMER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN SARI’DAN TİCARET İL MÜDÜRÜ SÜMER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MERSİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VEYSEL SARI, BİRLİK BAŞKAN VEKİLİ NİHAT DAĞDELEN İLE BİRLİK GENEL SEKRETERİ YASEMİN DURMUŞ’UN MERSİN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN FERHAT SÜMER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNARAK, BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Bünyesinde kurulu 69 meslek odası ve 55 bin üyesi ile kentin en büyük ve güçlü meslek kuruluşu olarak aynı bakanlık uhdesinde hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Veysel Sarı, “ Ticaret Bakanlığımız çatısı altında hizmet veren meslek kuruluşu olarak, ilimize yeni atanan Sayın İl Müdürümüzle birlik , beraberlik içerisinde omuz omuza çalışarak, esnafımız ve kentimiz adına güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Veysel Sarı, ziyarette Mersin kent merkezinde mahalle aralarında, apartman altlarında uygunsuz şartlar altında hizmet veren sanayi sektöründeki esnaf sanatkarların düzenli sanayi sitelerine taşınmasının elzem konu olduğuna vurgu yaparak, “ Kentimize yakışmayan bu görüntülerden kurtularak, modern sanayi sitelerine kavuşmamız lazım. Bunun içinde Ticaret Müdürlüğümüz ve yerel idarelerle iş birliği içerisinde bu konuyu biran önce çözüme kavuşturmalıyız” diye konuştu.

Mersin’e en az beş bin işyeri kapasiteli ihtisas sanayi sitelerine ihtiyaç bulunduğunun altını çizen Başkan Sarı, “ Kentimiz sanayi sitesi fakiri bir kent. Bizler bu makus kaderi değiştirme amacındayız. Yerel idarelerimizde 1/5 binlik planlar onaylandı. Bu bağlamda yerel idarelerimizden onaylanan bu alanların bazılarının sanayi sitesi olarak işaretlenmesi için görüşmelere geçeceğiz. Sanayi sitesini sorun olmaktan çıkartıp, ilimize modern ihtisas sanayi sitelerini kazandırmalıyız. Mersin hak ettiği sanayi sitelerine mutlak suretle kavuşturulmalı. Bizde bu anlamda Mersin Valiliğimizin öncülüğünde, Ticaret İl Müdürlüğümüz, Sanayi Müdürlüğümüz ve yerel idarelerimizle işbirliği içerisinde sanayi sitesini artık sorun olmaktan çıkartma amacındayız” şeklinde konuştu.

Ticaret İl Müdürü Ferhat Sümer’de Başkan Veysel Sarı ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti ve kamu yararı gözeten her adımda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

TOROSLARIN KARTALI BAŞKAN YILDIZ  TAŞ OCAĞI EYLEMİNE KATILDI.

 TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIZ, İLÇEYE BAĞLI HAMZABEYLİ MAHALLESİ’NDE ÖZEL BİR ŞİRKET TARAFINDAN YAPILMASI PLANLANAN ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir