Ana Sayfa / EĞİTİM / TÜKETİCİ KORUMA HAFTASI MERSİN’DE  KUTLANDI

TÜKETİCİ KORUMA HAFTASI MERSİN’DE  KUTLANDI

15-22 MART TÜKETİCİ KORUMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MERSİN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ VE TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE TÜKETİCİ HAKLARI FARKINDALIK TOPLANTISI YAPILDI. TÜKETİCİ KORUMA HAFTASI MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI ANADOLU LİSESİNDE KUTLANDI

(YETİŞ HALK  HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

 TOPLANTIYA TOROSLAR KAYMAKAMI İBRAHİM ÇENET, MERSİN TİCARET İL MÜDÜR VEKİLİ HÜSEYİN GÜÇLÜ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OĞUZHAN TÜLÜCÜ, OKUL MÜDÜRLERİ, AKDENZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER KATILDI.

TOROSLAR KAYMAKAMI İBRAHİM ÇENET   Yaptığı konuşmada Ülkemizde, Tüketicinin Korunması Kanununun 1995 yılında yürürlüğe girmesiyle birlikte tüketicilerin hakları yasal dayanağa kavuşmuş, üretim ve hizmet kalitesi de önemli ölçüde artmıştır. Günümüzde tüketiciler aldıkları ürünleri çeşitli sebepler ile değiştirmek veya iade etmek isteyebilmektedir. Bu gibi durumlarda, 1995 yılında yürürlüğe giren Tüketicinin Korunması Kanunu ile tüketici ve üretici arası ilişkiler dengelenmekte, Tüketici Hakem Heyeti ve Tüketici Mahkemeleri ile de süreç daha kaliteli ve düzenli işleyen hale geldi dedi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OĞUZHAN TÜLÜCÜ, Tüketici Koruma Haftası etkinlikleri kapsamındayaptığı konuşmada Kaynakların sürdürülebilirliği açısından tüketim konusunda bilinç ve farkındalık oluşturulması, tüketici memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması ve tüketici haklarının korunması, ekonomik gelişimin de önemli katmanlarını oluşturmaktadır.

Öte yandan İl hakem heyeti raportörü  KASIM YETİŞ COŞKUNFIRAT 15-22 MART TÜKETİCİ KORUMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanunun ilgili maddeleri katılımcılarI Bilgilendirdi

 

 

 

 

 

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir