Ana Sayfa / Manşet / MHP MERSİN İL BAŞKANI SERDAR SOYDAN ‘LA  YOLA DEVAM

MHP MERSİN İL BAŞKANI SERDAR SOYDAN ‘LA  YOLA DEVAM

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANLIĞI 14. OLAĞAN KONGRESİ’NDE YEREL SEÇİMLER İÇİN START VERİLDİ. MHP MERSİN İL BAŞKANI SERDAR SOYDAN VE AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANI ADEM ALDEMİR, KONGREDE BİRLİK POZU VERDİ.COŞKULU GEÇEN KONGREDE CUMHUR İTTİFAKI’NIN ÖNEMİNE DEĞİNİLİRKEN YEREL SEÇİMLER İÇİN İDDİALI MESAJLAR VERİLDİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye, MHP Genel Başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Toroslar Belediye başkanı Atsız Afşin Yılmaz, MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Akdeniz Belediye başkanı Mustafa Gültak, Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Ak Partili vekiller; Havva Sibel Söylemez, Ali Kıratlı ve Mersin MHP teşkilatının üyeleri ve delegeleri katılım sağladı.

MHP, BÜYÜKŞEHİRLE BERABER MEZİTLİ VE TARSUS’U DA İSTİYOR

Gerçekleşen kongrede konuşma yapan MHP genel başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra, Tarsus Belediyesi ve Mezitli Belediyesi’ni de alacaklarını söyledi. Yıldırım, “Biz yolumuzda kararlıyız. Önümüzde yerel seçimler var. Biz yerel seçimlerde açık kalmış 3 hesabımızı kapatacağız. Bu 3 hesap; Büyükşehir belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Mezitli Belediyesi’dir. Cumhur İttifakı’mız 15 Temmuz’dan bu yana beraberdir. Bu beraberliğimiz yerel seçimlerde de devam edecek” diye konuştu.

YILDIRIM: “İYİ PARTİ, CHP’NİN ARKA BAHÇESİDİR”

MHP Mersin 14. Olağan Kongresi’nde konuşan MHP Genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım, Cumhur İttifakı partileri için birlik ve beraberlik mesajı verirken Millet İttifakı partilerinden İyi Parti’ye yüklendi. Yıldırım, “İyi Parti CHP’nin arka bahçesidir” diyerek, “İyi Parti, CHP’nin arka bahçesidir. Meral Akşener’e sorabilirsiniz İyi Parti neden kuruldu diye ? Bu bir projedir. İyi Parti, CHP’yi iktidar yapmak için kurulmuş bir partidir. Başka amaçları yoktur. 3 seçime girdiler ve hep CHP ile hareket ettiler. CHP’ye belediyeler kazandırdılar. CHP’yi iktidar yapalım dediler. CHP’nin oy olarak yüzde 25’i geçemediğini gördüler ve sağ seçmenden sola oy alabilmek için İyi Parti’yi kurdular. CHP ne derse İyi Parti’de onu yapar” açıklamalarında bulundu.

MHP Mersin İl başkanı Serdar Soydan ve Ak Parti Mersin İl başkanı Adem Aldemir, kongrede birlik pozu verdi.

MHP 14. Olağan İl Kongresi’nde MHP ve Ak Partili il başkanları Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğine vurgu yaparak el ele poz verdiler. MHP İl başkanı Serdar Soydan, ‘Cumhur İttifakı ile gücümüze güç katacağız’ diyerek, “Milliyetçi hareket Partisi kongreleri sıradan buluşmalar değildir. Beraberliğin olduğu kutlu buluşmalardır. Diğer ilçelerimizde gerçekleşen kongrelerimiz de bu bilinçle gerçekleşmiştir. Bizim partimiz gücünü Türk milletinden alır. Cumhuriyet’in yeni yüzyılında Cumhur İttifakı olarak gücümüze güç katacağız. Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz. Hedeflerimiz büyük ve Mersin için çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MERSİN’DE, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE MERSİN VALİLİĞİ’NİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ ‘AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ’ TEMALI ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir