Ana Sayfa / Manşet / BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİSİ BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİSİ BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

BÜYÜKŞEHİR TEMİZLİK İŞÇİSİ KUŞSAN, MEZİTLİ İLÇESİ FATİH SOYDAN CADDESİ’NDE TEMİZLİK YAPTIĞI SIRADA, İÇİNDE PARA BULUNAN CÜZDANI, SAHİBİNE ULAŞARAK TESLİM ETTİ.

(YERTİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Temizlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde temizlik personeli Bülent Kuşsan, Mezitli ilçesine bağlı Menderes Mahallesi Fatih Soydan Caddesi’nde saha temizliği yaptığı esnada, emekli öğretmen Merih Teymen’e ait cüzdan buldu. Kuşsan, içerisinde yaklaşık 5 bin liraya yakın nakit para ve kredi kartları bulunan cüzdanı karakola teslim etti. Cüzdanın bulunmasıyla yüreğine su serpildiğini ifade eden emekli öğretmen Merih Teymen, duyarlı davranışından dolayı Büyükşehir personeline teşekkür etti.

Teymen: “İçinde hiçbir eksik olmadan cüzdanımı teslim ettiler”

Cüzdanını bulduğu için çok sevindiğini ifade eden emekli öğretmen Merih Teymen, “Alışveriş yapmak için mağazaya girmiştim. Mağazadan çıktığım esnada arabaya bindim, yanımda abim vardı. Cüzdanıma baktım, yerinde yoktu. Tekrar mağazaya döndüm, kameralara baktık ve polisi aradık. Polis gelerek kameralardan tespit etmeye çalıştı. Cüzdanın nerede düştüğü de görünmüyordu, hep çantamda görünüyor. Demek ki fark etmeden Menderes Mahallesi’nde elime aldım ve elimden düşürdüm” dedi.

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

MERSİN’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

MERSİN’DE, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI. KUTLAMALAR DOLAYISIYLA DÜZENLENEN TÖRENDE, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir