Ana Sayfa / Manşet / KENT KONSEYİ’NİN YENİ BAŞKANI TUĞCU

KENT KONSEYİ’NİN YENİ BAŞKANI TUĞCU

MERSİN KENT KONSEYİ’NİN OLAĞAN GENEL KURULUNDA FAİK BURAKGAZİ, BAŞKANLIK GÖREVİNİ AYFERİ TUĞCU’YA DEVRETTİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Mersin Kent Konseyinin olağan genel kurulu Kongre ve Sergi Sarayında yapıldı. Önceki başkan Faik Burakgazi bu dönem için aday olmadı. Seçimlere tek aday olarak giren Ayferi Tuğcu Mersin Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Kent Konseyinin olağan genel kuruluna katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bu kentte yaşayan herkes hemşehrimizdir ve herkesin bu kent üzerinde hakkı vardır, söyleyecek sözü vardır ve bunu da uygun koşullarda, şartlarda söyleme gerekliliği vardır. Belki bir zorunluluk değildir ama duyarlı bir yurttaş, duyarlı bir hemşehri bunu yapmakla mükelleftir. Bu bir gönüllülüktür” dedi.

“MERSİN’İN DEĞERLERİ TANITILMALI”

Mersin’in güzellikleri ile tanıtılması gerektiğini vurgulayan Başkan Seçer, “Siz Toroslar’ın eteklerinde endemik bir bitkisiniz, başka bir örneğiniz yok dünyada ama sizi kimse bilmiyor. Mersin tanıtılmalı. Buna ihtiyacı var. Mersin anlatılmalı, Mersin her yerde konuşulmalı” dedi. Yarın İstanbul’da iki toplantıya katılacağını ifade eden Başkan Seçer, “Mersin dışında yaşayan birçok insanla yarın görüşme imkânım olacak. Hem sosyoekonomik olarak hem sosyokültürel olarak aralarında çok açık makasta her insanın olduğu bir hazirunla bu toplantılar olacak. Bu insanları da bizim harekete geçirmemiz gerekiyor.

Bu insanlar da Mersin’in ne olduğunun farkına varmalılar. Burada doğduklarını, hatta ailelerinin hala burada olduğu ve doyduğu farkındalığını onlara vermeliyiz” diye konuştu

 

)

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir