Ana Sayfa / Manşet / KARİYER MERSİN; “KARİYERDE, MESLEKİ EĞİTİMDE VE İSTİHDAMDA BİRLİK”

KARİYER MERSİN; “KARİYERDE, MESLEKİ EĞİTİMDE VE İSTİHDAMDA BİRLİK”

REKTÖR ÇAMSARI MERSİN ÜNİVERSİTESİ’NDEN “KARİYER MERSİN PROJESİ”NE DESTEK “KARİYER MERSİN PROJESİ TÜRKİYE İÇİN FIRSAT OLABİLİR”

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT)

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, hayata geçirdiği Kariyer Mersin Projesi için iş birliği görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde hayata geçirilen Kariyer Merkezi; kurumlar arası iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Mersin Üniversitesi’nden tam destek aldı.

Mersin Üniversitesi’nden Kariyer Mersin Projesi’ne tam destek

Kariyer Mersin Projesi’ne paydaş olan kurum ve kuruluşların temsilcilerinden oluşan heyetle, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ziyaret edildi ve Kariyer Mersin Projesi tanıtıldı..

“Kariyer Mersin Projesi Türkiye için fırsat olabilir”

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Kariyer Mersin Projesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede; önemli kurum ve kuruluşların aynı konu çerçevesinde bir araya gelerek katkı sunmasının Mersin adına büyük bir şans olduğunu ifade etti. Çamsarı, özellikle makro düzeyde İnsan Kaynakları Planlaması konusunda çalışmalar yapılması ile projenin Türkiye çapında fark yaratabileceğini belirtti. Çamsarı, Mersin Üniversitesi olarak ‘girişimcilik, teknoloji, kariyer’ gibi önemli konularda birçok kesime dokunmaya çalıştıklarını söyleyerek, Büyükşehir Belediyesi ile birçok noktada var olan iş birliğini daha da arttırmak adına Kariyer Mersin Projesi’ne destek sunacaklarını ifade etti.

 

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

MERSİN’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

MERSİN’DE, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI. KUTLAMALAR DOLAYISIYLA DÜZENLENEN TÖRENDE, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir