Ana Sayfa / Manşet / CHP AKDENİZ İLÇE GENÇLERLE SEÇİM STARTNI VERDİ

CHP AKDENİZ İLÇE GENÇLERLE SEÇİM STARTNI VERDİ

CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI SEMİH PALAMUT İLE ILÇE SEKRETERİ YUSUF AYTEKİN ÇİLEK MAHALLESİ GENÇLERİ VE VATANDAŞLAR İLE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ BİRLİKTE YEMEK YENİDİLER  VE DEDİLERKİ KARARLIYIZ, HAZIRIZ! HALKIN İKTİDARINI GENÇLERLE KURACAĞIZ

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ilçe sekreteri Yusuf Aytekin’le Çilek Mahallesinde Gençler ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Palamut Yönetimi olarak toplantımızı yaparak seçim start’nı verdik.  14 Mayıs sabahı  gün daha aydınlık bir Türkiye’ye uyanmak dileğiyle gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. KARARLIYIZ, HAZIRIZ! Halkın İktidarını Gençlerle Kuracağız… Gençliğe Güven Gelecek” Bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bu ülkede yoksulluk olmayacak.

CHP olarak Mersinlilere söz veriyoruz gencimiz işsizken, dört yerden, beş yerden, altı yerden maaş alan düzeni sonlandıracağım. Bizim işimiz vatandaşın huzuru, sofradaki bereketi  görecek  dedi.

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MERSİN’DE, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE MERSİN VALİLİĞİ’NİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ ‘AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ’ TEMALI ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir