Ana Sayfa / Manşet / TÜRK POLİSİ GÜVENLİĞİMİZİN SİGORTASIDIR

TÜRK POLİSİ GÜVENLİĞİMİZİN SİGORTASIDIR

TÜRK POLİSİ GÜVENLİĞİMİZİN SİGORTASIDIR

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT “TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 177. YIL DÖNÜMÜNDE BİR MESAJ YAYIMLAYARAK TÜM EMNİYET ÇALIŞANLARININ POLİS HAFTASI’NI KUTLADI.

BAŞKAN COŞKUNFIRAT Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü nedeniyle bir mesajında: “Bütün halkımızın esenliği ve güvenliği için günün 24 saati görev yapan fedakâr polisimizin haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

BAŞKAN COŞKUNFIRAT Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefâkarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Kuruluşunun 177. yıldönümünde, bu heyecanı onlarla paylaşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz. Gücünü halktan ve kanunlardan alan, her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları bulup kanuna teslim eden Polis Teşkilatının haftasını kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir