Ana Sayfa / Manşet / SEÇER, MİLLET İTTİFAKI’NIN İKTİDARINDA TÜRKİYE’YE BAHARI GETİRECEĞİZ”

SEÇER, MİLLET İTTİFAKI’NIN İKTİDARINDA TÜRKİYE’YE BAHARI GETİRECEĞİZ”

 MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞTU

SEÇER, 14 MAYIS SEÇİMLERİNDE KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 13. CUMHURBAŞKANI, MİLLET İTTİFAKI’NI DA İKTİDAR YAPACAKLARINA YÜREKTEN İNANDIKLARINI SÖYLEDİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, CHP Mersin 28. Dönem Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Başkan Seçer toplantı girişinde partililer tarafından coşku içerisinde karşılandı.

Kongre ve Sergi Sarayı’ nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’na; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri, CHP Mersin Milletvekili Adayları, İlçe Belediye Başkanları, CHP Parti Meclisi üyeleri, Millet İttifakı partilerinin İl Başkanları ve yöneticileri, STK temsilcileri ve partililer yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda daha sonra katılımcılara milletvekillerinin tanıtım videoları izletildi. Salonda bulunan partililerin sık sık ‘Birleşe Birleşe Kazanacağız’‘Patates Soğan, Güle Güle Erdoğan’ sloganları attığı toplantıda, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve CHP Mersin Milletvekili Adayları sırasıyla konuşma yaptı.

Konuşmasında, 4 yıl önce yine aynı salonda toplandıkları günü hatırlatan Seçer; birlikte çalışarak, azmederek ve inanarak Mersin’e baharı getirdiklerini söyledi. Başkan Seçer, “Mersin’e baharı Vahap Seçer’le getirdiniz. Şimdi 14 Mayıs’a giderken, size söz yine baharlar gelecek ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, Millet İttifakı’nın iktidarında Türkiye’ye baharı getireceğiz” dedi.

“Biz huzuru getirmek için yola çıktık” 

Gerçekleştirdiği saha çalışmalarında gençlerin ve kadınların ‘Bize bağıranları, parmak sallayanları istemiyoruz. Bize ayar çekmek isteyenleri istemiyoruz’ dediklerini aktaran Başkan Seçer, “Tıpkı Mersin’de olduğu gibi; çocuklara, kadınlara, Anamurlu’ya, Gülnar’ın Toroslarındaki yörüğe, Tarsus’a, Şevket Sümer’e, Kazanlı’ya nasıl şefkatle ve kardeşçe yaklaşıyorsak,  tüm Türkiye’de de Doğuya Batıya,  Kuzeyden Güneye, Orta Anadolu’ya, 85 milyona aynı hissiyat ve duyguyla yaklaşacağız. 4 yıl önce olduğu gibi, huzuru getirmek için yola çıktık” diye konuştu.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir