Ana Sayfa / Manşet / SEÇER “MERSİN ATATÜRKÇÜ BİR KENTTİR

SEÇER “MERSİN ATATÜRKÇÜ BİR KENTTİR

SEÇER ‘’MERSİN AYDIN, ÇAĞDAŞ, ATATÜRKÇÜ BİR KENTTİR” DEDİ.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Kimse bizden daha milliyetçi değil. Kimse bu vatanı bizden daha çok sevmiyor. Duymayan kulaklar duysun, mühürlü kalpler hissetsin. Biz vatanımızı seviyoruz, onun için Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, Mersin’in kurtuluşunun 100. Yılı dolayısıyla hazırladığı serginin açılışı Yenişehir etkinlik alanında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ev sahipliğinde yapılan serginin açılış törenine CHP Mersin milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Mahir Başarır, milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Parti Meclisi üyesi Emre Yılmaz, CHP İl Başkanı Adil Aktay, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“MERSİN ATATÜRKÇÜ BİR KENTTİR”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, açılışta yaptığı konuşmada, 2022 yılının önceki yıldan daha iyi olacağına inandıklarını söyledi.

Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Kurtuluş Savaşını Samsun’da başlatmadan evvel, 5 Kasım 1918’de Mersin’de Karamancılar Konağında bir araya geldiği Mersinlilere, “Bulduğunuz silahlara iyi sahip olun. Asıl savaş şimdi başlıyor” diyerek Kurtuluş Savaşının ilk ateşini yaktığını kaydeden Seçer, “Onun için Mersin çok önemli bir şehir. Mersin yönünü hep batıya dönmüştür. Mersin aydın, çağdaş, Atatürkçü bir kenttir” dedi.

 

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KURALLARA UYMAYANLARA SÜRÜCÜLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

 YOLCU VE YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI TRAFİK ZABITA ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir