Ana Sayfa / EKONOMİ / SEÇER‘’ BELEDİYECİLİĞİ SÖZDE DEĞİL UYGULAMADA YAPIYORUZ

SEÇER‘’ BELEDİYECİLİĞİ SÖZDE DEĞİL UYGULAMADA YAPIYORUZ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, 2. BÖLGE ZİYARETLERİNİ HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYOR. İLK OLARAK ANAMUR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELEN BAŞKAN SEÇER, SÖZDE DEĞİL UYGULAMADA YAPIYORUZ”

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Anamur’u ilgilendiren önemli çalışmalarda tahsis ve finansman sorununu aşamadıklarını söyleyen Başkan Seçer, “2,5 yıl önce İller Bankası Genel Müdürü nezdinde yaptığımız çalışmada buranın kredi sözü tarafımıza verilmişti, ama şu ana kadar herhangi bir gelişme olmadı. Otluca, Anamur-Bozyazı Hal Tesisleri ve Rauf Denktaş Parkı ile ilgili yaşanan sıkıntı tamamen tahsis sorunudur” dedi.

 “Kimin torpili daha fazlaysa o mahallenin yolu yapılır anlayışı bizim belediyecilik anlayışımızda yok”

 “Yani şeffaf, hesap verilebilir belediyeciliği sözde değil uygulamada yapıyoruz

Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine Meclis’i takip etmeleri ricasında bulunan Başkan Seçer, “Hep söylüyorum lütfen Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’ni dikkatle takip edin. Orada bugüne kadar hiçbir belediye başkanının yapmadığı sunumlar, hatta şu anda hiçbir ilçe belediye başkanının uzaktan, yakından, yanından geçmediği açıklamaları Mersin Büyükşehir Belediyesi adına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı yapıyor. Ne kadar gelir bütçesi olduğunu, ne kadar gider bütçesi olduğunu, yıl sonunda kesin hesabı açıklarken ne kadar gerçekleşme oranı olduğunu, nerede eksik kaldığımızı, hangi bankadan ne kadar borcumuz olduğunu, ne kadarının ödendiğini, şu anda mali durumumuzun ne olduğunu; hepsini bir bir açıklıyoruz. Yani şeffaf belediyeciliği, hesap verilebilir belediyeciliği sözde değil, retorikte değil, biz aslında uygulamada yapıyoruz. Bu açıdan da Meclislerimizi takip etmenizi arzu ederiz” diye konuştu.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir