Ana Sayfa / Manşet / MİRAÇ ‘’ SEVGİ, HOŞGÖRÜ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖZEL GÜNDÜR’’

MİRAÇ ‘’ SEVGİ, HOŞGÖRÜ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖZEL GÜNDÜR’’

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT MİRAÇ GECESİ, MÜSLÜMANLARIN İNANÇ VE KÜLTÜR DÜNYASINDA VAZGEÇİLMEZ BİR ÖNEME SAHİPTİR. BU SEBEPLE KANDİLLER, SEVGİ, HOŞGÖRÜ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL YAŞANDIĞI, MANEVİ DÜNYAMIZIN AYDINLANDIĞI EN ÖZEL GÜNLERDENDİR

Akdeniz Basın Birliği Başkanı Haydar Coşkunfırat Miraç Kandili dolayısıyla yayıladıgı mesajında, “Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Miraç Gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu sebeple kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir.

HER ZAMAN AYAĞA KALKMASINI BİLEN BİR MİLLET OLARAK BU DEPREM FELAKETİNİN ÜSTESİNDEN EL ELE VEREREK GELECEĞİZ.

Bu gün ve geceleri fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Coşkunfırat Bu duygu ve düşüncelerle, Kahramanmaraş ve çevre birçok ilimizi etkileyen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, herkesin Miraç Kandili’ni  en içten dileklerimle  kutluyor ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve  getrirmesini  diliyorum” dedi.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir