Ana Sayfa / HABERLER / GENÇ MECLİS ÜYESİ GÖREVE BAŞLADI

GENÇ MECLİS ÜYESİ GÖREVE BAŞLADI

YENİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN GENÇ ÜYELERİNDEN SERDAR ÇELİK, İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE MECLİS ÜYELİĞİNDEN AYRILDI. 22 YAŞINDAKİ DESTİNA ALBAYRAK MERSİN’İN EN GENÇ BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ OLARAK TARİHE GEÇTİ.

Yenişehir Belediye Meclisinin genç üyelerinden Serdar Çelik, yaklaşık 2,5 yıldır meclis katip üyeliği görevini yürütüyordu. Çelik, geçtiğimiz aylarda iş durumu nedeniyle belediye meclisi üyeliğinden istifa etti.

ilçe Seçim Kurulu, 2019 seçimlerindeki belediye meclisi üyesi aday listelerini ve partilerin aldığı oyları dikkate alarak Destina Albayrak’ın belediye meclisi üyesi olarak meclise katılabileceğini Yenişehir Belediyesine bildirdi.

22 yaşındaki Destina Albayrak, Yenişehir Belediye Meclisinin  yapılan oturumuna katılarak görevine resmen başladı ve Mersin’in en genç belediye meclisi üyesi olarak tarihe geçti.

“GENÇLERİN SESİNİ YÜKSELTMESİNİ BEKLİYORUZ”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,   “Serdar Çelik’e teşekkür ediyorum. 2.5 yılı aşkın süre görev yaptı. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni görevinde başarılar diliyorum.  İstifa ile boşalan meclis üyeliği yerine sıradaki kişi geliyor. Destina arkadaşımız geçmişte Halk-Lis başkanlığı yapmış. Kendine ben hoş geldin diyorum” dedi.

Destina Albayrak’ı divana davet ederek meclis üyeleriyle tanıştıran ve tebrik eden Başkan Özyiğit, “Destina Albayrak’tan beklentimiz yaşdaşlarının hakkını, hukukunu en üst seviyede korumak. Onların penceresinden hayata bakıp burada yaptığımız işlerde gençlere yeteri kadar dokunamamış isek bizleri uyarması, önerge vermesi ve gençlerin sesini burada yükseltmesi. Başarılar tekrar kızım” ifadelerini kullandı.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR. AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir