Ana Sayfa / Manşet / EVGİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR, BÜYÜDÜKÇE BAYRAM OLUR.

EVGİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR, BÜYÜDÜKÇE BAYRAM OLUR.

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT  KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAINLADIĞI MESAINDA, “SEVGİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR, BÜYÜDÜKÇE BAYRAM OLUR.

Başkan Coşkunfırat Çünkü nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı sevincin paylaşılarak katlandığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü ve mutluluk vardır.

Coşkunfırat toplumu ortak duygularda buluşturan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı artıran en özel günlerdir. Bayram sevincini yaşadığımız bugün en büyük dileğimiz ekonomik sıkıntılara ve vatandaşlarımızın yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen herkesin güzel bir bayram geçirmesidir.

Coşkunfırat Kurban Bayramı’nda bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünyaya olan özlemimizi bir kez  daha ifade ediyorum

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, bayramın umut getirmesi dileğimle, hemşerilerimin ve ulusumuzun Kurban Bayramı’nı kutluyorum

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KURALLARA UYMAYANLARA SÜRÜCÜLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

 YOLCU VE YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI TRAFİK ZABITA ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir