Ana Sayfa / EKONOMİ / DİKENLİ YOL ALT GEÇİDİ  AÇILDI

DİKENLİ YOL ALT GEÇİDİ  AÇILDI

  1. CADDE İLE 2. ÇEVRE YOLU KESİŞİMİNDEKİ DİKENLİ YOL ALT GEÇİDİ’NİN AÇILIŞINI BAŞKAN VAHAP SEÇER, MERSİNLİLERLE BİRLİKTE YAPTI. BAŞKAN SEÇER’İN ARAÇ GEÇİŞİYLE HİZMETE GİREN ALT GEÇİDİN AÇILIŞINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİRKEN, TÖRENDE KONUŞAN BAŞKAN SEÇER, “DİKENLİ YOL ALT GEÇİDİ MERSİN’İMİZE HAYIRLI OLSUN” DEDİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 83 günde yapımı tamamlanan Dikenli Yol Alt Geçidi hizmete açıldı. Bu açılış, Büyükşehir Belediyesi’nin “Mersin Yükseliyor, 41 Kere Müjde, 41 Yeni Açılış” mottosu kapsamında başlattığı açılışların ilki oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarı hanesine bir yenisini daha eklediği ve Mersin’de kuzey güney aksında ilk olarak hizmete alınan, 18. Cadde ile 2. Çevre Yolu kesişimindeki Dikenli Yol Alt Geçidi’nin açılışını Başkan Vahap Seçer, Mersinlilerle birlikte yaptı. Başkan Seçer’in araç geçişiyle hizmete giren alt geçidin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, törende konuşan Başkan Seçer, “Dikenli Yol Alt Geçidi Mersin’imize hayırlı olsun” dedi.

 “Mersin; barış, kardeşlik, sevgi, saygı kenti oldu”

Yapılan katlı kavşak ve alt geçit çalışmalarının Mersin’in trafik sorununun çözümünde önemli rol oynadığını belirten Başkan Seçer, güzel bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini dile getirerek, “Allah nasip ederse görevde kaldığımız sürece daha Mersin’e neler yapacağız neler. Metrolar da yeni bulvarlar da parklar da olacak. Mersin de şahlanacak ama bakın her şeyden öte çok kısa sürede en büyük eserimizi, mega projemizi hayata geçirdik. Nedir biliyor musunuz? Mersin; barış, kardeşlik, sevgi, saygı kenti oldu. Bundan daha büyük proje mi olur? Sevgi, saygı olmazsa paranın ne kıymeti var, yaptığınız yolun ne kıymeti var, yaptığınız sarayların ne kıymeti var? İnsanlar kendini iyi hissetmiyorsa, kendini kötü hissediyorsa bir siyasetçi olarak yaptığınız hiçbir işin, hiçbir hizmetin kıymeti harbiyesi yok” diye konuştu.

Bu kadar siyaset bizi etkiliyor, Ankara rüzgârı çarpıyor”

Ankara siyasetinin yerel yönetimleri etkilediğini de belirten Başkan Seçer, “Bu kadar siyaset bizi etkiliyor, Ankara rüzgârı çarpıyor. Mevcut imkanlarımızı en iyi şekilde kullanıyoruz” dedi. Devraldıkları borç ve yaşadıkları engellemelere rağmen önemli hizmetler yaptıklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Herkes belediyelerin gelirlerinden şikayet eder. Ben biraz farklı düşünüyorum. Herkes, ‘Borç devraldım. Daha fazla para lazım’ der. Benim ağzımdan böyle bir şey duyamazsınız şikayet olarak. Tespit yaparım, elbette borç devraldık. Deve yüküyle borç devraldık. Onu söyleriz. Bu bir tespit. Ortada olan bir gerçek. Elbette söyleriz. 400 bin sığınmacının yükünü çekiyoruz ama şikayet etmiyoruz. Hizmetler yapıyoruz. Mersin güçlü bir kenttir. Güçlü kentin güçlü belediye başkanı olur, güçlü de belediyesi olur. Evelallah öyleyiz” diye konuştu.

Büyükşehir’in Dikenli Yol Alt Geçidi vatandaşlara “41 kere Maşallah” dedirtti

Mahalle sakinlerinden Murat Aktaş, “Buranın açılması iyi oldu. Çünkü burası GMK Bulvarını ve aynı zamanda 2,5 ile 3. Çevre Yolu’nu bağlayan bir yoldu. Güzel oldu. 2 ay sürdü ama beklediğimize de değdi. Mahallemiz de caddemiz de güzelleşti. 41 kere maşallah, Dikenli Yol Kavşağı güzel oldu” dedi. Alt geçidin bölgeye güzel bir görünüm kattığını söyleyen mahalle sakinlerinden Ayşe Erkut, “Çok güzel olmuş ya. Çok rahat oldu. Mahallemizi değerlendirdi, Mersin’imizi değerlendirdi” diye konuştu. Yapılan çalışmadan dolayı teşekkür eden mahalle sakinlerinden Sultan Tatar, “Vahap Başkan’ın yolu açık olsun. İnşallah ikinci seçimde de bizi böyle güzel şeylerle sevindirir. Caddenin bile görüntüsü değişmiş. Bura önceden böyle değildi. Buradaki o göbekler, yollar değişmiş çok güzel oldu. Şehir adına güzel oldu. İnşallah Başkanımız daha güzel şeyler yapar. Allah yolunu açık etsin. Hepimiz arkasındayız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR. AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir