Ana Sayfa / Manşet / COŞKUNFIRAT‘’YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!”
SONY DSC

COŞKUNFIRAT‘’YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!”

AKDENİZ BASIN BİRLİĞ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 30 AĞUSTOS ZAFAR BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI COŞKUNFIRAT’’ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!” DİYEREK YOLA DÜŞEN, TÜM İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN BAĞIMSIZ BİR CUMHURİYET KURAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE YOL ARKADAŞLARININ İLK İŞİ, EGEMENLİĞİ KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETE DEVRETMEK OLMUŞTUR.

Coşkunfırat 26 Ağustos günü Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, bundan tam 101 yıl önce, tarihin gördüğü en büyük zaferlerden biri ile taçlanmış; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, egemen güçlerin prangalarından kurtularak tam bağımsızlığa kavuşmuştur.

Bugün bizlere düşen de 101 yıl önce kurulan Cumhuriyeti, demokrasi ile taçlandırarak ülkemizi kalkındırmanın yanı sıra, mazlum halklara da umut ışığı olmaktır

Demokrasi mücadelesi zor bir yolculuk olsa da hiç kimsenin umutsuzluğa kapılma hakkı yoktur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk mücadele rotasını “Zafer ‘Zafer benimdir.’ diyebilenindir. Başarı ise ‘Başaracağım.’ diye başlayarak sonunda ‘Başardım’ diyebilenindir.” Sözüyle altını  çizmişti.

Coşkunfırat Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri sayan 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KURALLARA UYMAYANLARA SÜRÜCÜLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

 YOLCU VE YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI TRAFİK ZABITA ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir