Ana Sayfa / ASAYİŞ / COŞKUNFIRAT’’TÜRK POLİSİ  HUZURUN , GÜVENLİĞİN, EMANETTİR.’’

COŞKUNFIRAT’’TÜRK POLİSİ  HUZURUN , GÜVENLİĞİN, EMANETTİR.’’

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT TÜRK POLİSİ ÜLKEMİZİN HUZURU VE GÜVENLİĞİ, DİRLİK VE DÜZENİ, BİRLİK VE BERABERLİĞİ, BUGÜNÜ VE YARINLARI GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE EMANETTİR.

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT Demokratik ülkelerde Polis Teşkilatı’nın görevi, en önemli temel insan hakları olarak kabul edilen halkın can ve mal güvenliğini yasalar çerçevesinde korumaktır. Türk Polisi, 178 yıldır bu önemli görevi başarıyla yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde büyük rol üstlenmektedir.

Bu bilinçle gerektiğinde canını hiçe sayarak, fedakârca görev yapan polisimiz, Türk halkının gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Bilim ve teknolojiyi yakından takip ederek uygulamalarında kullanan Türk Polisi, gelişmeler karşısında sürekli kendini iyileştirerek, suçla mücadelede daha etkin bir konuma ulaşmış, uluslararası arenada da saygın bir yer edinmiştir.

Başkan Coşkunfırat Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş yılını ve Polis Haftasını en içten dileklerimle kutlar, tüm emniyet çalışanlarına sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MERSİN’DE, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE MERSİN VALİLİĞİ’NİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ ‘AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ’ TEMALI ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir