Ana Sayfa / Manşet / CHP MEZİTLİ  BELEDİYE  BAŞKAN A.ADAYI ÖZPINAR ADIM ,ADIM GEZİYOR

CHP MEZİTLİ  BELEDİYE  BAŞKAN A.ADAYI ÖZPINAR ADIM ,ADIM GEZİYOR

CHP MEZİTLİ BELEDİYE  BAŞKAN A.ADAYI PERİHAN ÖZPINAR  SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA TECE , KUYULUK ,DAVULTEPE V E MEZİTLİ  MERKEZDE   FALİYET GÖSTEREN ESNAFI ZİYARET EDEREK, SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ, GELECEĞE DAİR PROJELERİNİ ANLATI.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

CHP Mezitli belediye  başkan a.adayı perihan özpınar   Mezitli Merkez ve Mahalelerinde esnaf ziyaretinde bulundu.  Özpınar ziyaretlerde sohbet ettiği esnaf ve sanatkarlarla ilçesinin sorunları üzerine istişarede bulundu, talep ve önerileri dinleyerek notlar aldı. esnaf ve sanatkarlara hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledi, samimi ve içten misafirperverlikleri için teşekkür etti.

CHP Mezitli belediye  başkan a.adayı perihan özpınar   Mezitli mahallelerimizin tüm sorunlarını biliyorum. Sorunları hep beraber istişare içerisinde çözeceğiz. Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız. Seçildiğimiz takdirde hizmetlerin hayata geçirilmesi anlamında esnaf ve sanatkarlarımızla da işbirliği içerisinde çalışacağız., işsizlik ve yoksulluk önplanda . Belediye başkanının siyaseti olmaz. Önceliğimiz; kalkınmacı belediyecilik anlayışı ile yoksullukla, işsizlikle ve geri kalmışlıkla mücadele olacak. sanayi, tarım ve hizmet sektörlerini geliştireceğiz.

Özpınar Bir Eğitimci gözüyle de baktığımda Esnaf da mezitli ’de bir değişimin şart olduğu, mahallelerinde okul, çocukları için park, otopark, ulaşım, hasta bakım merkezi gibi sorunları olduğunu  bu sorunların çözülmez olmadığını vurguladı..

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir