Ana Sayfa / Manşet / ÇANAKALE TÜRK ULUSUNUN DÖNÜM NOKTASIDIR

ÇANAKALE TÜRK ULUSUNUN DÖNÜM NOKTASIDIR

ÇANAKALE TÜRK ULUSUNUN DÖNÜM NOKTASIDIR

MERSİN AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 18 MART ÇANAKKALE SAVAŞININ YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJINDA ÇANAKALE TÜRK MİLLETİNİN DÖNÜM NOKTASIDIR YOKLUK İÇİNDE BİLE “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” DEDİRTEN SAĞLAM BİR BİLİNCİN VE RUHUN MİRASÇILARIYIZ

Başkan Coşkunfırat 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale’de kutsal değerleri uğruna, tüm olumsuzluklara karşı inanılmaz bir şekilde canı pahasına çarpışan kahraman ordumuz ile yüce milletimiz, kara ve deniz savaşlarında düşman kuvvetlerine “Çanakkale Geçilmez” dedirterek, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını dünyaya ilan edip, vatan ve bayrağına sahip çıkmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu büyük zafer, Mehmetçiklerimizin ve yüce milletimizin vatan ve millet sevgisinin ölümsüzlük anıtı olmuştur.

Haydar Coşkunfırat Bizler millet olma bilinciyle, yokluk içinde bile “Çanakkale Geçilmez” dedirten sağlam bir bilincin ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurunu canlı tutacak ve yücelteceğiz Onun için 18 Mart Çanakkale Savaşı Türk milletinin dönüm noktasıdır 

Bu duygu ve düşüncelerle Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir