Ana Sayfa / KÜLTÜR / CAMİLER, , CEMEVİ VE ÖĞRENCİ YURTLARI TEMİZLENİYOR.

CAMİLER, , CEMEVİ VE ÖĞRENCİ YURTLARI TEMİZLENİYOR.

TOROSLAR BELEDİYESİ, İBADETHANELERDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI YIL BOYU ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. İLÇEDE BULUNAN CAMİLER, KURAN KURSLARI, CEMEVİ VE ÖĞRENCİ YURTLARI TİTİZLE TEMİZLENİYOR.

 (YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Belediyenin ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde bulunan tüm ibadethanelerin temizlik ve dezenfekte işlemlerinde ikinci tura geçti. Ekipler, düzenli olarak yaptıkları çalışmalarla ibadethanelerin her daim pırıl pırıl kalmasını sağlıyor.

İbadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanırken; avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.

Başkan Yılmaz, ibadet yerlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek; “Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir” dedi.

“Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimiz” diyen Başkan Yılmaz; “Sosyal tesislerin ve ibadethanelerimizin bakım ve onarımlarını, vatandaşlarımız daha rahat ve temiz bir şekilde kullanabilsin diye yapıyoruz.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR. AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir