Ana Sayfa / KÜLTÜR / BERAT KANDİLİ , BAĞIŞLANMA VE ARINMA GECESİDİR

BERAT KANDİLİ , BAĞIŞLANMA VE ARINMA GECESİDİR

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI  HAYDAR COŞKUNFIRAT BERAAT KANDİLİ MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI. ÜLKEMİZ YAŞADIĞI DEPREM FELAKETİ SONRASI  BÜYÜK ACI VE SORUNLARLA KARŞI KARŞIYAYIZ TOPLUMSAL HUZURUMUZUN SAĞLANDIĞI EN ÖNEMLİ GÜNDÜR  BUGÜN

Coşkunfırat Ülkemiz yaşadığı deprem felaketi sonrası  büyük acı ve sorunlarla karşı karşıya bulunuyor. Bunların üstesinden ancak, kinden, garezden, haksızlıktan uzak durarak; hukuksuzluk, yolsuzluk ile mücadele ederek gelebiliriz.

Coşkunfırat  Bizi biz yapan hiçbir değerimizi, önemli günümüzü öteleyemez, yok sayamayız. Kardeşlik duygularımızın arttığı; sevgi ve saygının hâkim olduğu; huzurumuzun da pekiştiği kandil günleri toplumsal huzurumuzun sağlandığı en önemli günlerdir.

Akdeniz Basın Birliği Başkanı  Haydar Coşkunfırat; Birlik ve beraberlik içinde  aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacağını ifade ediyorum tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutluyor, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınlarına da sabırlar diliyorum. Berat Kandili kurtuluş, bağışlanma ve arınma gecesidir. sağlık ve esenlikler dileğimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR. AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir