Ana Sayfa / Manşet / BEDRETTİN GÜNDEŞ“24 SAAT TELEFONUM AÇIK”

BEDRETTİN GÜNDEŞ“24 SAAT TELEFONUM AÇIK”

 MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANI BEDRETTİN GÜNDEŞ, AKDENİZ BASIN BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ. 24 SAAT TELEFONUM AÇIK DEDİ.

Akdeniz Basın Birliği Başkanı Haydar Coşkunfırat Gündeş’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Bedrettin Gündeş Basın Birliğinde yaptığı açıklamada  24 saat telefonum açık Her zaman kapım açık. Yerel basının ne zor şartlar altında görev yaptığını biliyorum birlikte olacağımızı size açıklıkla ifade etmek istiyorum.  Basınımızla birlikte bu kentin katma değerini artıracak hizmetler için birlikte hareket edeceğiz yıllardır yerel yönetimlerdeki konumundan dolayı basınla ilişkisini hiç kesmediğini, her görev döneminde basınla yakın çalıştığını ifade eden Bedrettin Gündeş, medyanın ve Büyükşehir’in kentin daha ileriye gitmesi için ortak hareket etmesinin esas olduğunu belirti.

“ YEREL BASININ GÜÇLENMESİ LAZIM”

Yerel televizyonun, gazetecilerin, radyocuların hangi koşullarda ve şartlarda ayakta kalmaya çalıştığını bildiğini ve onlara destek vererek görevini sürdüreceğini ifade eden  Gündeş,  yerel basının güçlenmesi lazım gazetelerin, televizyonların internet üzerinden yayın yapan bütün yayınların, radyoların yanında olmacağızımızı belirtmek isterim, sorunlarını  berber çözeceğiz Yerel gazetelerde çıkan bir haberin bizim için önem taşır her zaman24 saat telefonum açık”

Öteyandan Akdeniz Basın Biliği Başkanı Haydar Coşkunfırat ise yaptığı açıklamada Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in Basın Birliğini ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Coşkunfırat Her mesleğin zorlu yanları olduğu gibi gazetecilik de zor şartlar altında çalıştıklarını  ve fedakârlık isteyen bir meslektir.  kamuoyunun sesi, kulağı, gözü olup kamuoyuna bilgi akışı sağlayarak görevlerini yerine getiren, doğruluk, tarafsızlık ilkelerinden ayrılmayan ve sorumluluk bilinci ile 7 gün 24 saat  görev yapan   gazeteciler gösterdiğiniz  yakın ilgiden  dolayı teşekür ederim dedi.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVAALANI HAVADA KALDI YILLARDIR AÇILIŞ BEKLİYOR

DEM PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ AV. ALİ BOZAN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA 13 YILDIR ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir