Ana Sayfa / Manşet / AKTAY’’İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER’İ ADANA’DA KARŞILADI

AKTAY’’İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER’İ ADANA’DA KARŞILADI

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER BUGÜN MERSİN MERKEZ VE İLÇELERDE HALKLA BİR ARAYA GELİP ESNAF ZİYARETİNDE BULUNACAK.

Akşener’i Adana Havaalanına inişinde İyi Parti İl Başkanı Mehmet Dutar ve GİK üyesi Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay karşıladı.

Aktay, karşılamaya ilişkin fotoğrafı paylaştı ve “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, İl ve İlçe Örgütlerinden oluşan heyet ile birlikte, Millet İttifakı ortağımız, İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i Adana Havaalanında karşıladık” notunu düştü.

İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener’in programı saat 12.00’de Erdemli Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Akşener daha sonra Mersin merkez ve Tarsus’ta esnafı ziyaret edecek.

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MERSİN’DE, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE MERSİN VALİLİĞİ’NİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ ‘AİLEMİZ İSTİKBALİMİZ’ TEMALI ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir