Ana Sayfa / Manşet / “2022 YIL BARIŞ, HUZUR SANSÜRSÜZ, ÖZGÜR, YIL OLSUN

“2022 YIL BARIŞ, HUZUR SANSÜRSÜZ, ÖZGÜR, YIL OLSUN

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 2022 YILININ TÜM İNSANLIĞA BARIŞ VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLEDİ.

Başkan Coşkunfırat mesajında “2022 yılının güzel bir yıl olmasını diliyorum. Her yeni yıl umutların tazelendiği, yeni başlangıçların yaşandığı yepyeni, tertemiz sayfalar demektir.
202 yılı emekçiler, ezilenler, kadınlar ve gençler için toplumsal kazanımların elde edildiği, hep bahar havasında geçen bir yıl olsun. Dilerim ki bu yıl ve bundan sonraki yıllar, vatan evlatlarımızı şehit vermediğimiz, kavgasız, barış ve huzur içinde geçsin.

İnsan haklarının, basın özgürlüğünün yok edildiğini, işsizliğin, enflasyonun, faizlerin zirveye çıktığı, 2 bine yakın işçinin çalışırken iş cinayetlerine kurban gittiği, 300’ün üzerinde kadının katledildiği bir yılı geride bıraktık.

2022 ekonomik kriz, baskı, şiddet ve gerileyen demokrasi kültürü ile anılacaktır”
Coşkunfırat  Bu anlamda Tüm bu dileklerimizin yanında emin olduğumuz bir nokta var ki o da 2022 yılının da aydınlık, mutlu, sağlıklı geleceğimiz için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, hep beraber büyük bir kararlılıkla yürümeye devam edeceğimizdir. Sansürsüz, özgür, bağımsız, laik ve hukukun üstünlüğünün hakim olduğu, umut dolu bir yıl hayaliyle bütün Ülkem ve  Mersinimizin , yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

MERSİN’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

MERSİN’DE, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI. KUTLAMALAR DOLAYISIYLA DÜZENLENEN TÖRENDE, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir