Ana Sayfa / Manşet / DEV SPOR KOMPLEKSİ

DEV SPOR KOMPLEKSİ

MEZİTLİ BELEDİYESİ VE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN İŞBİRLİĞİ KENTE DEV  SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRIYOR. ESKİ MEZİTLİ STADYUMU, İÇERİSİNDE YÜZME HAVUZU, BASKETBOL SAHASI, FUTBOL SAHASI, EĞİTİM ODALARI GİBİ OLANAKLARIN BULUNDUĞU DEV BİR TESİS HALİNE GELİYOR.

(YETİŞ HALK HABER )HAYDAR COŞKUNFIRAT

MEZİTLİ’DE kullanım ömrünü tamamlamış olan eski stadyum dev bir spor kompleksi oluyor. mezitli belediyesi ile gençlik ve spor il müdürlüğünün işbirliği ile kent içerisinde; yüzme havuzu, basketbol sahası, futbol sahası, soyunma odaları olan Engelsiz Gençlik Merkezi yapılacak.

Mezitli Belediyesi imzalanan protokol ile spor alanlarının yanında, 10 adet atölye, yemekhane, 3 adet bireysel eğitim odası, toplantı odası, eğitmen odası, veli görüşme odası, okuma salonu, öfke kontrol, ofisleri, yönetici odası, futbol sahası, futbol soyunma odaları, kafeterya gibi bölümlerin olacağı spor kompleksi için alanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis etti.

Protokol imza töreni Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan arasında imzalandı. 25 yıllığına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanılacak olan kompleks, bu sürenin sonunda uzatılabilecek.

İmzalan protokol sonrası proje onaylanarak kazı çalışmaları da hızlı bir şekilde başladı. Temizlik ve kazı çalışmalarının yapıldığı alanda daha sonra inşaat çalışmaları da yapılarak 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.

Spor tesisleri ve alanlarda yaptıkları incelemeler hakkında bilgiler veren Tarhan, “Mezitli’ye spor tesisleri kazandırmak amacıyla geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir’i ziyaret etmiştim. Hemen birkaç gün sonra kendileri bütün teknik elemanları ile beraber gelerek inceleme gezisinde bulundu. Alanları hep birlikte gezdik, fikirlerimizi aktardık, not aldılar. Ortak noktada birleşerek kentimize çok değerli bir tesis kazandırmak adına önemli bir adım attık. Mezitli’nin bir spor kenti olması için kurumların üzerine düşen görevleri yerine getirmesini istiyoruz. Bu güne kadar spor alanında Mezitli en az yatırım alan bölgelerden birisi. Bunu değiştirmek istiyoruz. Biz belediye olarak Mezitli’ye kim destek verirse onun adını duyurmaktan mutlu oluruz. Hep birlikte Mezitli’ye sporun damgasını vuracağız” ifadelerini kullandı.

 

PAYLAŞIN

Hakkında Haydar Coşkunfırat

Tekrar kontrol edin

BAŞKAN ÖZYİĞİT, MAHALLE MAHALLE GEZEREK PROJELERİNİ YENİŞEHİRLİLERLE PAYLAŞIYOR

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ(CHP) YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDULLAH ÖZYİĞİT, HEM ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir